Problemen oplossen

Waarom ik aan de slag ben gegaan als virtual assistant? Omdat ik er echt van hou om problemen aan te pakken. Hoe groter de uitdaging, hoe groter mijn ambitie. Mijn methode? Door analytisch en gestructureerd werken, stap voor stap resultaat boeken. En dat op verschillende vlakken.

Wanbetalers overtuigen

Je hebt het zeker al meegemaakt. Klanten laten het soms na om (tijdig) te betalen. Een schoolvoorbeeld van waar ik mijn meerwaarde uitspeel. Je hoeft zelf helemaal geen actie meer te ondernemen want ik volg dit verder voor je op. Een professional die jou vertegenwoordigt heeft net dat ietsje meer impact (good cop, bad cop).

Nieuwe processen begeleiden

Elke ondernemer komt vroeg of laat voor het implementeren van een nieuw werkproces te staan. Zo’n ingrijpende verandering vraagt om begeleiding. Een op maat gemaakte uitdaging voor een virtual assistant. Samen doorlopen we alles en daarna ga ik aan de slag. Presentaties voor interne communicatie in mekaar boxen, klanten informeren over je verdere professionalisering en meer.

Timemanagement optimaliseren

Samenwerken met een virtual assistant heeft niets dan voordelen. Als je bedenkt hoeveel je dit als ondernemer oplevert, is de keuze snel gemaakt. Vooral meer tijd … om bij je geliefde(n) te zijn, je hobby(‘s) te beoefenen, een citytrip te boeken of om nieuwe businessideeën te bedenken. Want jou meer laten focussen op je professionele plannen, dat is waar ik het voor doe. Beschouw me gerust als een partner die écht een verschil maakt.

Zullen we nu al eens vrijblijvend bellen?

Contacteer me

Of wil je nog even checken op welke domeinen ik jouw business kan ondersteunen?

Wat doet Melanie?